Nederlands
 • Nederlands
 • English
 • Français
 • Deutsch
 • Verblijf in één van de fraaie chalets, voorzien van alle gemakken…

  Wij bieden verschillende afmetingen en comfortniveaus om aan ieders wens te voldoen. Bent u een echte kampeerliefhebber? Kies dan voor een volledig ingerichte lodgetent op Camping Huttopia De Roos, zo combineert u de vrijheid van een tent met de luxe van een echt bed!

  Chalets

  Doornroosje (cat A)

  42 m² – 4 personen

  Een schattig houten huisje voor 4 personen, voorzien van 2 slaapkamers (1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee éénpersoonsbedden), een open keuken naar de woonkamer met houtkachel, een badkamer en een echte tuin.

  Zie de plattegrond

  Heideroosje (cat A)

  42 m² – 4 personen

  Een mooi houten chalet, net als bij u thuis! 2 grote slaapkamers (1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed), een open keuken, een ruime en lichte woonkamer en een tuin met terras.

  Zie de plattegrond

  Klimroos (cat B )

  50 m² – 6 personen

  Een zeer ruim chalet voor 6 personen, voorzien van 3 aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een mooie woonkamer met houtkachel. Geniet van het prachtige terras en de grote tuin, waar de kinderen ongestoord kunnen spelen. Ideaal om er even helemaal uit te zijn!

  Zie de plattegrond

  Egelantier (cat C)

  98 m² – 6 personen

  Een zeer groot houten chalet, met een gezellige sfeer…. Op de begane grond: een grote slaapkamer, een mooie woonkamer, een aparte keuken (met vaatwasser), en een badkamer. Op de verdieping bevinden zicht de twee andere slaapkamers. Het pluspunt van deze accommodatie? Zijn grote volume en zijn overdekte veranda van 35 m²!

  Zie de plattegrond

  Stamroos (cat B)

  48 m² – 5 personen

  Een ruim chalet voor het hele gezin. Licht en eigentijds en geschikt voor maximaal 5 personen. Voor uw comfort zijn er 3 aparte slaapkamers, een uitgeruste keuken, een woonkamer met houtkachel en een tuin waar de kids lekker buiten kunnen ravotten.

  Zie de plattegrond

  Bergroos (cat B)

  60 m² – 5 personen

  Een mooi roze chalet, ideaal voor grote gezinnen, dankzij de 3 aparte slaapkamers, een badkamer en een volledig uitgeruste open keuken naar de ruime woonkamer. Geniet van de grote tuin met uitzicht op de natuur en het prachtige, bosrijke terrein rondom het chalet.

  Zie de plattegrond

  Zonneroos-Oost (cat C)

  113 m² – 8 personen

  Een echt bakstenen huis met tuin, dat plaats biedt aan grote families of groepen. 4 aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken (oven, gasfornuis, vaatwasser), een moderne woonkamer met zithoek, een badkamer en een heerlijk terras.

  Zie de plattegrond

  Zonneroos-West (kat B)

  92 m² – 6 personen

  Een mooi stenen huis met 2 grote slaapkamers boven, een slaapbank in de woonkamer, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een woongedeelte. Geniet van de mooie dagen in de grote tuin of op het terras.

  Zie de plattegrond