Nederlands
 • Nederlands
 • English
 • Français
 • Deutsch
 • RECEPTIE

  Bij aankomst op de camping ontvangt u bij de receptie alle benodigde informatie over uw verblijf. Het team staat tijdens uw vakantie graag tot uw beschikking met inlichtingen over de omgeving, de activiteiten en alle bezienswaardigheden die u niet mag missen.
  Aankomst na 20 uur? Laat het de receptie tijdig weten, voor een vlotte afhandeling.

  ZWEMMEN

  Zwemmen in helder natuurwater… aan de Overijsselse Vecht komen uw dromen uit!

  Geniet in de zomer van het mooie zandstrand, waar de ouders zich ontspannen terwijl de kinderen veilig zwemmen in de speciale kinderzone (het water is hier max. 60 cm diep). De grote kinderen zullen zich urenlang vermaken bij de drie steigers in de rivier, ideaal om te springen, duiken, zwemmen en spelen.

  ETEN EN DRINKEN

  Op camping De Roos kunt u genieten van eenvoudige, smakelijke gerechten. Zo biedt de pizza-grill huisgemaakte pizza’s tijdens de lange zomeravonden. Of bestel samen een borrel-plankje, smul van regionale hapjes en neem een lekker ijsje met de hele familie…

  De winkel opent in Mei 2020.

  BABYPAKKET

  Huur een babypakket: opvouwbaar kinderbed, badje en kinderstoel, in combinatie met uw standplaats, huurtent of chalet. Helemaal gratis buiten de zomerperiode!

  DE KINDERRECREATIE

  Door de week worden er iedere ochtend leuke handwerkactiviteiten georganiseerd voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Om lol te trappen en nieuwe vriendjes te maken!

  FIETSVERHUUR

  Huur een fiets op de camping en ontdek de regio in uw eigen tempo…. Verhuur per halve of hele dag van kinderfietsen, fietsen voor volwassenen, tandems (voor een volwassene en een kind), kinderzitjes…

  Overige services

  > Internet punt in de receptie en gratis wifi in de recreatie ruimte
  > Verhuur van barbecues en koelkastjes
  > Wasruimte met wasmachines, droger en strijkijzer (muntjes en wasmiddel te koop bij de receptie)