Nederlands
 • Nederlands
 • English
 • Français
 • Deutsch
 • 30 APRIL
  INFORMATIE OVER UW VERBLIJF

  Conform de laatste richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM, gaan vanaf 15 juni de sanitairgebouwen bij Huttopia De Roos weer open. Dit betekent dat alle verblijven; accommodaties, campers, caravans, tenten, weer geboekt kunnen worden..

  Dankzij onze samenwerking met de gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD), de ondernemersvereniging HISWA-RECRON en de lokale overheden blijven wij continu op de hoogte van de laatste updates.

  Schoonmaak en hygiëne hebben bij Huttopia altijd al de grootste aandacht. Zodra onze locaties weer opengaan treffen wij extra strenge schoonmaak- en hygiënemaatregelen, aangepast aan de nieuwe situatie.

  Wij verzoeken onze klanten zich aan onderstaande voorschriften te houden:
  –      Verblijf uitsluitend met uw eigen gezinsleden
  –        Als iemand ziek is, dit onmiddelijk melden bij de plaatselijke arts en bij de receptie van de camping
  –        Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft

  Neem de volgende maatregelen in acht om verspreiding te voorkomen:
  –        Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
  –        Was uw handen 25 seconden lang met water en zeep en droog ze goed af
  – Hoest en nies in papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg
  –        in de binnenkant van uw elleboog
  –        Schud geen handen

  De laatste updates over het nieuwe coronavirus vindt u op:
  https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

  Heeft u vragen of wilt u een reservering maken, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)85-040 11 40

  Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers komt bij ons op de eerste plaats.
  Al onze teams staan voor u klaar om u een aangename en ontspannen vakantie in de open lucht te bieden, met strikte inachtneming van de schoonmaak- en hygiënevoorschriften.

   

  HERINNERING: INFORMATIE OVER INLEVEREN TEGOEDBON NA DE ANNULERING VAN VERBLIJVEN IN VERBAND MET DE VERPLICHTE SLUITING BESLOTEN DOOR DE FRANSE AUTORITEITEN 
    
  Overeenkomstig verordening nr. 2020-315 van 25 maart 2020, vastgesteld door de Franse regering en die van toepassing is op al onze sites in Frankrijk, vergoeden wij u in de vorm van een tegoedbon welke is gelijk aan de reeds betaalde bedragen die geldig zijn op de reservering van een volgend verblijf in 2020 of 2021. U kunt deze vooruitbetaling gebruiken voor een periode van 18 maanden. 

  Als u na deze 18 maanden echter niet alles of een deel van dit bedrag heeft gebruikt, betalen we het resterende bedrag terug 

  Onze wens is om het u gemakkelijker te maken om uw volgende verblijf in de natuur bij Huttopia te boeken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om: 
   – Stel uw verblijf uit naar de zomerperiode 2020 of boek een verblijf in 2021 terwijl u profiteert van onze 2020-tarieven als u uw nieuwe verblijf boekt vóór 15 september 2020 
   – Boek op de site van uw eerste keuze of ontdek een van onze Huttopia campings & dorpen in Europa of een van de Citykamps 
   – Wijzig dit nieuwe verblijf kosteloos tot 30 dagen voor aankomst 

  Houd er rekening mee dat dit tegoed niet overdraagbaar is, aangezien het nieuw geboekte verblijf kan worden gewijzigd maar niet kan worden geannuleerd.

   

  Tot binnenkort bij Huttopia